HK-KAPPERS kort logo instituut HS Logo HA kort


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Vacature

Werken bij Huizenaar Kappers

Huizenaar Kappers is een Professionele kappersorganisatie. Wij nemen de tijd voor medewerkers en klanten. Wil je reageren op onderstaande vacature of heb je vragen dan kun je contact opnemen met Jeannine Huizenaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mail of via haar mobiele nummer 06-28.43.98.14 (bij geen gehoor graag de voicemail inspreken).

Vacature medewerker huizenaar kappers 26 6

Natuurlijk kun je ook het sollicitatieformulier downloaden, invullen en opsturen.

Wij zoeken een allrounder met ambities. Zoek jij een nieuwe uitdaging met volop carrière mogelijkheden op vaktechnisch- en leidinggevend gebied, wil jij doorgroeien, dan zijn wij op zoek naar jou.

Uren verdeling: in overleg met de voorkeur voor een fulltime functie
Salaris: conform kappers CAO loongebouw A met een extra provisieregeling 
Opleiding: MBO niveau

Algemene informatie Huizenaar Kappers

De Huizenaar Groep heeft in Venlo, Blerick, Venray en Tegelen 6 Huizenaar kwaliteitsalons en 2 jongere salons (WKD Kappers in Venlo en Venray), 3 schoonheidssalons en 2 Haarwerk Instituten. Daarnaast beschikt de Huizenaar Groep over een interne opleiding. De interne opleiding is High Level Performance. Mede hierdoor werken in onze salons alleen de beste Topstylisten. Om krachten te bundelen werken wij samen met L'Oréal Professional en Kérastase. Houdt je van een uitdaging en wil je je verder ontwikkelen bij een modern en groeiend kappersbedrijf, dan kun je het sollicitatieformulier downloaden.

Dit formulier kun je uitprinten, invullen en opsturen naar:

Huizenaar Kappers
tav. Jeannine Huizenaar
Gasthuisstraat 30
5911JK Venlo

Voor meer informatie omtrent opleidingen kijk je op www.kappersopleiding.info

Secundaire arbeidsvoorwaarden in onze kwaliteitsalons

Arbeidsovereenkomst in onze kwaliteitsalons.
Om in kapperswereld de beste te zijn en te blijven streven wij naar de beste Salonmanagers en TopStylisten in onze salons. Voldoe je aan de vaktechnische eisen, waarden en normen van onze organisatie, dan ligt voor jou een arbeidsovereenkomst en een mooie, uitdagende toekomst bij ons in het vooruitzicht.

Naast de gebruikelijke voordelen van de ANKO C.A.O. (zoals jaarlijkse loonstijging, 25 vakantiedagen en bij 1 jaar niet ziek nog eens 2 extra vakantiedagen, reiskostenvergoeding en lunchvergoeding voor trainings- en koopavonden) heeft Huizenaar Kappers nog een aantal extra gunstige regelingen voor je:

- Provisieregeling.
- Producten om thuis je eigen haar te verzorgen kun je kopen met korting op de verkoopprijs.
- Regelmatig toptrainingen.
- Volop carrière mogelijkheden op vaktechnisch- en leidinggevend gebied

 

 

HK-KAPPERS kort logo instituut HS Logo HA kort