HK-KAPPERS kort logo instituut HS Logo HA kort


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Page of Fame

Linda Zijlmans

Singer-songwriter van persoonlijke, pakkende Limburgse luisterliedjes die raken, pop met een vleugje Americana. Linda Zijlmans vertelt kleine en grote verhalen in haar herkenbare liedjes.

De liedjes van Linda worden door haar zelf geschreven en zijn veelal autobiografisch. Ondanks dat ze over het leven van Linda zelf gaan, zijn het liedjes waarin vele vrouwen zich zullen herkennen. Ze gaan over liefde, verdriet, genieten van de kleine dingen, het drukke leven en zo meer.

“De liedjes vertellen samen haar verhaal, maar dus ook het verhaal van vele vrouwen...”

De liedjes maken het album “IK” herkenbaar, ontroerend maar ook relativerend. Persoonlijker en dichterbij kan bijna niet.
De plek waar Linda zelf helemaal kan ontspannen en alle worstelingen en onzekerheden los kan laten, is de kapsalon. Linda is dan ook graag onze ambassadeur. Je kunt Linda volgen op Facebook. Kijk ook eens op haar website waar de laatste events staan vermeld.

Linda Zijlmans Huizenaar kappers 

Marjolein Bongers

Een sociale duizendpoot!!

Ambassadeur van Huizenaar kappers 

Marjolein Bongers eigenaar House of Social Media, Social Media Strateeg, Blogger, Columniste. House of Social Media, gevestigd in Venlo. Een bedrijf met een adviserende rol bij vele bedrijven en instanties. Marjolein verzorgd social media trainingen, is gastspreker, verzorgd brainstormsessie. Kortom, bij House of social media kun je terecht met eigenlijk alles wat met deze media te maken heeft. Ook is Marjolein columniste bij Dagblad de Limburger en Limburg onderneemt.

Marjolein  

Christel van Rijn

Zangeres Christel en Quinn (voorheen W-Dreej)

Ambassadeur van Huizenaar Kappers, vraag haar naar haar ervaringen.
 
 
christel2  christel1 

HK-KAPPERS kort logo instituut HS Logo HA kort