HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Flip-In Hair snelle oplossing voor langer haar

 

Flip-In Hair is dé revolutie op het gebied van hair extensions die absoluut géén schade veroorzaakt aan uw eigen haar. Flip-In Hair is de snelste en meest eenvoudige manier om uw look te veranderen. Het werkt in tegenstelling tot alle andere systemen, met een onzichtbare draad dat over het hoofd gedragen wordt tussen uw eigen haar in. Ook als uw eigen haar wat dunner is kunt u deze Flip-In hair met een gerust hart gebruiken. Het neemt maar 1 minuut van uw tijd om het te bevestigen en maar enkele seconden om het er weer uit te halen. Flip-In Hair is gemaakt van 100% human hair en is gegarandeerd van hoge kwaliteit daarom kunt u het stylen zoals u dat normaal ook zou doen. 1 Flip-In Hair is gelijk aan 125 hairextensions!

Waarom Flip-In Hair
Voor één avondje lange haren. Of een dikke bos krullen voor een bijzondere dag. Tot voor kort droomden we er alleen maar van, of moesten we uren in de kappersstoel zitten om hair extensions te laten aanbrengen. Maar, met de revolutionaire Flip-In Hair zijn lange steile haren, of een mooie bos krullen in een handomdraai voor jou!
 
 
Hairworkxx-Flip-in-Hair-stap-voor-stap

 

Hoe werkt het

Met Flip-In Hair heeft u binnen één minuut langer en voller haar.

Flip-In Hair werkt in tegenstelling tot alle andere systemen met een onzichtbare draad, die over het hoofd gedragen wordt. Flip-In Hair hangt tussen uw eigen haar in. Uw eigen haar verbergt de draad. Plaats de draad ca. 2 cm achter uw haargrens en duw het haarstuk zachtjes naar beneden over de bolling van uw hoofd, zodat de Flip-In Hair zich aanpast aan de vorm van uw hoofd.

Met de punt van uw kam kunt u voorzichtig uw eigen haar over de draad trekken en het in model brengen. Indien nodig kunt u de draad inkorten.

Tip: let erop dat u Flip-In Hair niet te laag in uw nek gaat dragen. Hierdoor ontstaan namelijk klitten!

Voordelen

  • Voegt lengte en volume toe (1 Flip-In Hair staat gelijk aan 125 hairextensions)
  • Binnen 1 minuut zelf in te zetten
  • Géén schade aan uw eigen haar
  • Geen clips, geen lijn, geen weaving100% human hairEen volkomen natuurlijke look, onzichtbaar, niet van echt te onderscheiden
  • Makkelijk in onderhoud
  • Perfect te stylen in verschillende looks
  • In 5 seconde zelf weer uitgehaald
  • Gekruld, stijl of met slag: kies maar uit!
  • Verkrijgbaar in 52 kleuren, 5 lengtes, 3 haarstructuren (stijl, gekruld, Italian bodywave) en 2 modellen (met en zonder zijkanten)

Vraag onze stylisten om advies
Uw Flip-In Hair haar stuk hangt rondom de basis van uw schedel, net ónder de bolling van uw schedel. De lengte van uw haar stuk wordt bepaald vanaf dat punt, aan de achterkant van uw hoofd. We raden u aan Flip-In Hair te laten aanmeten door een professionele, speciaal opgeleide Flip-In Hair kapper. Deze kapper kan u ook adviseren over de juiste haarkleur, die perfect aansluit bij uw eigen haarkleur en structuur.

Styling en verzorging
Uw Flip-In Hair is gemaakt van 100% human hair en van hoge kwaliteit. Daarom kunt u Flip-In Hair stylen zoals u met uw eigen haar zou doen. Gebruik hierbij wel altijd een serum om de Flip-In hair en uw eigen haar tegen hitte te beschermen.

Flip-In is verkrijgbaar in de Huizenaar Salons in Venlo-Stad, Venray, Blerick, 

 flipinhair

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j