HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Haarverlenging, kom naar Huizenaar

 

Ben jij diegene die graag een mooie natuurlijke haarverlenging wil?
Kom dan naar Huizenaar Kappers voor een persoonlijk advies.

Onze haarverlengingen is niet zomaar een product maar het is een professioneel en exclusief systeem dat zorgt voor kwaliteit. Veel filmsterren en modellen maken gebruik van dit systeem. Het is echt haar zonder synthetische middelen.
Het is een andere manier van haarverlenging , het zijn geen extensions maar het zijn haarmatten die in overleg met jou op de juiste lengte en juiste hoeveelheid zorgen voor een mooi natuurlijk resultaat.
De haarmatten worden bevestigd doormiddel van kraaltjes en garen. Voordelen hiervan zijn minder kans op klitten, het haar groeit met jou eigen haar mee doordat het over de gehele breedte bevestigd wordt zo creëren we een mooie en natuurlijke verdeling.
Van dit haar kun je ongeveer 1 jaar plezier hebben mits je om de ± 3maanden de haarmatten omhoog laat zetten, de juiste producten gebruikt en het thuis goed verzorgd.
Heb je vragen over bijvoorbeeld, deze professionele manier van haarverlenging, de prijs, de behandeling, neem gerust contact met ons op of loop binnen voor meer info.

Huizenaar Kappers Salon Blerick en vraag naar Mandy Burhenne. 077-3870173,
Kloosterstraat 10.

 

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j