HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Training van Patrick Kalle

 

 Training van Patrick Kalle

Training Patrick 1

Je kan bijna niet om hem heen: Patrick Kalle, Artistic Director en owner van Dutch Hair, Global Artistic Director en Ambassadeur van Farouk Systems Group. Een haarstylist, kapper en bedenker van haarcollecties die de hele wereld over gaan om andere kappers te inspireren en het vak te leren. Een interessante man met een megageschiedenis, die maandag 31 maart en dinsdag 1 april een training komt geven bij Huizenaar.

Wie is Patrick Kalle?
Het begon allemaal in Weesp, waar Patrick al als 11-jarig jochie ontdekte dat hij, net als zijn vader en grootvader, een passie heeft voor haarstyling. Als 12-jarige ging hij al naar de kappersschool en knipte hij schoolvrienden, waar hij overigens nog steeds het haar van knipt! Hij begon met de wereld rondreizen toen hij het gezicht werd van Pivot Point, de producent van kappersschoolboeken die over de hele wereld worden gebruikt om nieuwe kappers het vak te leren. 15 Jaar lang is hij het gezicht geweest en heeft daarna een tijd in Hong Kong en Taiwan gewoond om zelf docenten voor kappers op te leiden. Vervolgens ging hij terug naar Chicago waar hij ieder weekend naar een andere staat afreisde om cursussen en trainingen te geven. In een half jaar tijd, heeft hij heel Amerika kunnen ontdekken! Wellicht ken je de slogan: 'Kijk ook eens in de spiegel van de kapper' nog?
Bij terugkomst werd Patrick gevraagd om de kapper te zijn van de collectieve reclame van ANKO en GNK. Dit doet hij nu al zo'n 17 jaar. Patrick is dus de bedenker van dé kapperscollecties!
Patrick Kalle, Maurice den Exter en Richard Jordan, staan in Amerika ook wel bekend als The Three MutCutHairs. Met z'n drieën zijn zij het beste team van de wereld en geven wereldwijd fantastische shows, werken mee aan shows en andere soorten entertainment zoals de opnames van the Celebrity Apprentice.

Diezelfde Patrick Kalle komt nu dus bij Huizenaar een speciale training geven aan de stylisten.

 

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j