HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Venlo On Stage (27 mei 2014)

Venlo On Stage


Blariacumcollege, College den Hulster, Valuascollege en het Bouwens hebben 'ja' gezegd tegen het project "Venlo On Stage", ter versterking van beroepsoriëntatie van de vmbo-jongeren.


Venlo laat zich van zijn beste kant zien bij Venlo On Stage. De vier VO-scholen hebben de handen ineen geslagen en zullen in samenwerking met het bedrijfsleven vanaf het schooljaar 2013-2014 het project "Venlo On Stage" tot uitvoer brengen. Het project wordt ondersteund door onder andere het ministerie van OCW, Gemeente Venlo, Gilde Opleidingen, HAS en Techniek breed.


On Stage is een ideëel project en wil ook tegenwicht bieden aan de negatieve media over het vmbo. Inmiddels werken vele partijen belangeloos mee aan On Stage in meerdere steden. Nu heeft ook het Venlo en Peel en Maas zich bij deze missie aangesloten.
Circa 950 leerlingen van deze vier vmbo-scholen ontmoeten op 27 mei 2014, 250 On Stage beroepsbeoefenaren, ondernemers en vakmensen. Deze helpen de leerlingen keuzes te maken in beroep en opleiding door te vertellen wat hun werk inhoudt. Tijdens het schooljaar zijn er ter voorbereiding op dit evenement verschillende activiteiten voor leerlingen, docenten en bedrijfsleven.

Meer informatie is te vinden via www.venloonstage.nl. Volg onze Facebookpagina, daar houden wij u op de hoogte van dit evenement . 

Huizenaar Opleidingen zal het kappersvak vertegenwoordigen tijdens dit evenement.

banner

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j