HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Nieuwjaarsborrel bij CityCinema

 

Zoals elk jaar heeft Huizenaar een nieuwjaarsborrel voor alle collega's.

Net als afgelopen jaar vond deze plaats in CityCinema. Voor deze avond werden ook onze leveranciers uitgenodigd. Zij konden daar hun laatste weetjes en nieuwtjes bekend maken.
Op het grote scherm van CityCinema ziet een presentatie er dan zeer indrukwekkend uit.

De avond begon in de foyer met een heerlijk buffet van Gaudi. Om 19:00 uur begon de avond met presentaties.

De eerste presentatie werd verzorgd door Frank Huizenaar. Tijdens deze presentatie werd teruggeblikt op het afgelopen jaar. Een jaar met veel ontwikkelingen.

In januari werd begonnen met een verbouwing bij Huizenaar Haarwerkspecialisten en Venlo. Hierdoor kregen de Haarwerkspecialisten meer ruimte. Hiervoor vonden achter de schermen verschuivingen plaats waardoor ook de salon enkele aanpassingen moest ondergaan.
Februari was de maand dat gestart werd met de verbouwing van onze salon in Blerick. De salon moest daarvoor enkele dagen worden gesloten. Hiervoor kwam wel een mooi verbouwde salon terug.

Ook in Venlo Centrum moest verbouwd worden. Hiervoor ging men op zoek naar een tijdelijke huisvesting. Deze werd gevonden in de Nieuwstraat. Een uitdaging!! Dit pand met een tijdelijke huisvesting voor salon Venlo Centrum leende zich voor een nieuwe uitdaging.

In november verhuisd de salon van de Gasthuisstraat tijdelijk naar de Nieuwstraat in Venlo centrum. Op 1 december word de salon in de Gasthuisstraat weer in gebruik genomen. Volledig verbouwd gaat men daar weer verder.

In de Nieuwstraat opent op 2 december WKD Kappers. Een salon voor jongere, nieuw concept, nieuwe naam, nieuwe start.

Eind december werd bekend gemaakt dat in Venray een salon wordt overgenomen. De Young Hair Shop, gevestigd op de Bleek in Venray behoord vanaf 1 januari 2015 ook tot het team van Huizenaar. Zo stijgt in 1 maand het aantal kapsalons van 6 naar 8.

Na deze presentatie was het de beurt aan Matrix. Matrix is de productlijn welke in onze nieuwe jeugdsalon WKD Kappers wordt gebruikt en verkocht. Zijn producten voor een jongere prijs. Deze producten kan men allemaal proberen en gebruiken in de selfstyle hoek bij WICKED kappers.

L'Oréal liet de nieuwe haarkleurlijn zien. Mooie nieuwe kleuren voor het nieuwe voorjaar.

Kérastase wist iedereen te verrassen met een nieuwe haarverzorgingslijn.

Na deze presentaties werden eerst profielfoto's gemaakt. Deze worden straks gebruikt voor onze eigen app waar iedereen nadat men deze gedownload heeft kan gaan reserveren.

Aansluitend was het tijd om over al het nieuwe verder na te gaan kletsen in de foyer.

Team Huizenaar

 

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j