HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Opening Huizenaar Kappers Gasthuisstraat Venlo

Zaterdag 17 januari 2015 was het dan zover. De officiële opening vond plaats.

Alle medewerkers van de salon hadden familie en vrienden uitgenodigd om trots te kunnen laten zien waar ze samen hard aan hadden gewerkt.

Eind oktober 2014 moest de salon eerst worden leeggemaakt, alle spullen werden verhuist naar de Nieuwstraat. Daar is alles ingericht en zijn alle klanten 5 weken van harte welkom geweest. Na deze weken mocht een deel van alles weer terug naar de Gasthuisstraat. Het meubilair bleef in de Nieuwstraat maar natuurlijk moesten wel alle producten, styltangen, kammen, borstels, föhns  en alles waar mee gewerkt wordt terug naar de Gasthuisstraat.

Op 1 december 2014 konden onze klanten weer ontvangen worden in de vernieuwde salon.

Ondanks dat we geopend waren was nog niet alles klaar. We willen dan ook al onze klanten bedanken voor het geduld en het begrip wat we in die tijd hebben gekregen, hartverwarmend.

En dan eindelijk, zaterdag 17 januari konden we de salon vol trots presenteren. Leveranciers, de mannen die hard in de zaak hebben gewerkt, buren, ouders, vrienden en nog vele andere kwamen kijken in de Gasthuisstraat. Ook meneer en mevrouw Huizenaar waren trots op wat de kinderen daar hebben neergezet.

We hopen dat ook u ons snel komt bezoeken om te genieten van onze nieuw salon met massage wasstoelen, een mooie wachthoek, heerlijke Nespresso koffie en de hoge kwaliteit van onze stylisten.

 

 

Tot snel namens team Huizenaar Kappers Venlo Centrum

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j