HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Nieuwjaarborrel bij Domani (januari 2016)

Woensdag 27 januari hadden wij van team Huizenaar onze jaarlijkse borrel. Elk jaar proberen we er weer iets nieuws van te maken. Dit jaar hadden we gekozen voor de mooie locatie van Domani. 

Domani is een monumentale eeuwenoude kapel en is sinds 2007 in beheer van Pieter Beurskens en Jules Christis (tevens eigenaren van Galerie de Hoeve). Het staat nu als exclusief cultuurpodium bekend. Er worden seminars gegeven, vinden huwelijken plaats, grote en kleine feesten en dus nu ook ons feest.

Deze avond werdt mede verzorgd door enkele leveranciers. Zo zullen Kérastase, L'Oréal Professionnel en Matrix Professional Haircare & Color laten zien wat we in het jaar 2016 mogen verwachten. Ook zal PUPA Milano Nederland, HET merk voor elke make-up zal ons laten zien wat het dit jaar gaat brengen.

Frank Huizenaar heeft deze avond geopend met onder andere een speciaal woord van welkom aan zijn ouders.

Namens Pupa waren Joyce Jacobs en Fanny Kuipers bij ons te gast. Fanny liet ons kennis maken met de Pupa Vamp, een nieuwe mascara die we dankzij Pupa allemaal mogen proberen (cadeautje in de Goodiebag). Tevens liet Fanny ons zien dat we eigenlijk nooit de deur uit moeten gaan zonder dat we onze wenkbrauwen goed hebben verzorgd.

Voor Kérastase, L'Oréal Professionnel en Matrix Professional Haircare & Color heeft Simone Molendijk een zeer uitgebreide presentatie gegeven. Tijdens de presentatie vertelde ze ons dat er veel vernieuwingen komen bij Kérastase, vernieuwde producten, nieuwe verpakking en zo meer. Ook veel nieuws bij L'Oréal Professionnel zeker wat betreft het kleuren.

Het eind van de avond werd afgesloten met een dankwoord van Jeannine Huizenaar waarna we de producten van de leveranciers konden bekijken en proberen. Daarna hebben we samen nog nagepraat in de hal bij Domani.

Wij bedanken de medewerkers van Domani voor de geweldige service. Wij bedanken onze leveranciers (Kérastase, L'Oréal Professionnel, Matrix Professional Haircare & Color en PUPA) voor de presentaties en de goed verzorgde goodiebags.

Voldoende inspiratie voor het nieuwe jaar.......

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j