HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Opening salon Tegelen en Huizenaar Academie

Opening Huizenaar Kappers en Schoonheidsspecialisten Tegelen en Huizenaar Academie

Na een lange voorbereiding en een grote verbouwing is het op dinsdag 21 februari eindelijk zover. De salon in Tegelen verhuist. Ze verhuizen naar de Raadhuislaan 154. Deze locatie bied meer, heel veel meer. Zo zijn er meer parkeerplaatsen voor onze klanten en is de locatie meer in het centrum van Tegelen. De salon heeft 2 ingangen, 1 aan de Raadhuislaan (parkeerplaats AH) en 1 in het overdekte winkelcentrum.  

Natuurlijk is de nieuwe salon ook voorzien van de laatste nieuwtjes, we hebben heerlijke massage stoelen, is de wasruimte een relax omgeving, is er ruimte voor onze make-up lijn (PUPA) en heeft de schoonheidssalon een hele nieuwe uitstraling. Natuurlijk hebben we in de nieuwe salon ook weer heerlijke Nespresso koffie, werken we met de producten van Kérastase, L’Oréal, Private Label, Guinot, PUPA en staan wij altijd klaar met goed advies.

Daarnaast is er op de locatie ruimte voor een eigen opleidingsafdeling. Huizenaar geniet al sinds enige jaren een goede opleiding voor kappers, in 2013 zijn ze beste leerbedrijf geworden. De wens was er om een rijks erkende opleiding te worden. In de zomer van 2016 was dat ook een feit wat betekend dat er in september 2016 gestart werd met leerlingen welke bij Huizenaar hun MBO diploma kunnen behalen.

Na die grote stap was de wens uitgesproken om een eigen opleidingslocatie te krijgen. Met de verhuizing van Huizenaar Kappers naar de nieuwe locatie kwam deze wens in vervulling. De afdeling heet ondertussen Huizenaar Academie en daar zijn we trots op.

Om dit alles samen niet zo maar voorbij te laten gaan hebben we dit op zaterdag 25 maart dan ook gevierd met heel veel genodigde. Hieronder een kleine foto samenvatting van deze avond.

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j