HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Gelezen in City Life Venlo (editie 37)

Jacques Huizenaar, alom bekend kapper uit de Venlose binnenstad, ging na een drukke werkweek eens pilsje drinken. Toen hij de deur van zijn stamkroeg opende, werd hij enthousiast begroet. “Daar heb je die van die pruiken!", riep een collega-middenstander, met duidelijk een glas te veel op. Jacques reageerde adrem: “Er loopt er hier in het café maar één met een pruik rond. Als je me die kunt aanwijzen, geef ik een rondje voor de hele zaak, zo niet dan trakteer jij!” Het werd stil… Twee priemende ogen zochten de zaak af. Ze konden niets ontdekken. Daarop griste Jacques van zijn eigen, kalende kruin een toupetje, liep ermee naar de man in kwestie en plantte het pontificaal op diens bierglas. “Jij betaalt dus!”

Haarwerken van Huizenaar, de term pruiken wordt amper nog gebruikt, zijn namelijk bijna niet van echt te onderscheiden. Er wordt dan ook veel zorg en tijd aan besteed. Veel mensen die een chemokuur moeten ondergaan, zijn klant bij Huizenaar. Een paar weken voordat hun behandeling van start gaat, komen ze voor de eerste keer langs. De specialisten van Huizenaar bestuderen dan nauwkeurig het natuurlijke haar. “Want, daar willen we zo dicht mogelijk bij uitkomen”, benadrukt Coos Demontis, haarwerkspecialist van de locatie VieCuri Venlo. Na de eerste kennismaking worden in het haarwerkatelier zes tot acht modellen geselecteerd. Van echt- of kunsthaar, met flinterdunne, niet van een natuurlijke huid te onderscheiden ‘onderlaag’. Samen met de klant wordt een keuze gemaakt. Hoge kwaliteit

Als de chemo begonnen is en het haar los begint te laten, komt de klant terug en wordt het nieuwe ‘kapsel’ geknipt, gerestyled en op maat gemaakt. Het haarwerk is dan niet meer van echt te onderscheiden. Eén klant van Huizenaar kreeg van haar arts te horen: “Mevrouw, ik begrijp niet dat uw haren nog niet uitvallen zijn!” Ze liet hem maar in de waan, maar het gaf haar wel een geweldige kick. Een kick die ze goed kon gebruiken. Haarwerken moeten onderhouden worden, willen ze hun hoge kwaliteit niet verliezen. De klant kan bij Huizenaar een jaar lang om de zes weken terugkomen om gratis zijn ‘nieuwe kapsel’ te onderhouden. Huizenaar heeft vestigingen in beide locaties van ziekenhuis VieCuri.

Mooi maatwerk

Huizenaar Haarwerkspecialisten, helpt ook mannen en vrouwen (jong en oud) die vanwege natuurlijke oorzaken dunner haar of geen haar hebben. Ook voor deze ‘categorie’ geldt weer: je ziet het gegarandeerd niet. Nikie, haarwerkspecialiste, is daarvan zelf het levende bewijs: ze draagt een haarstukje. Bijna niemand weet het!
Er is maatwerk voor iedereen, die dit nodig heeft.

Als landelijk erkend zorgverlener en steunpunt voor stichting haarwensen doen de Haarwerkspecialisten van Huizenaar via alle zorgverzekeraars hun uiterste best om u van een nieuw ‘kapsel’ te voorzien.

Artikel gepubliseerd in de City Life Venlo editie 37

Geschreven door Paul Seelen
Foto gemaakt door Constance Jentjens

 

 

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j