HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Specifique Ritueel

Hoofdhuidproblemen zijn een groot taboe. Kérastase is al sinds 1964 hoofdhuid expert en de nummer 1 als het gaat om advies en verzorging en onderzoekt al jaren de verschillende invloeden van buiten- en binnen af op de hoofdhuid.

Zo kunnen vervuilende stoffen, stress, en de hoeveelheid wasbeurten een impact hebben op de gezondheid van de hoofdhuid.
Bij Huizenaar Kappers hebben we een nieuwe revolutionaire en professionele in-salon behandeling van Kérastase.

Ritueel

Het haar wordt dubbel gereinigd met de Masquargil, deze zorgt voor een diepe reiniging. Een klei reiniging, speciaal om de hoofdhuid te ontgiften en zweet en vervuilende stofdeeltjes verwijdert. Daarbij heeft de Masquargil een koelende activering. Dit masker verwijdert 15 keer meer vervuilende bestanddelen versus een klassieke reiniging en maakt het haar zacht en luchtig na het uitspoelen, waarna het haar klaar is om gewassen te worden.

Met de Clarisonic brush (speciaal voor Kérastase ontwikkeld) en een shampoo dat past bij ieders persoonlijke behoeften wordt het haar gereinigd. Deze brush zorgt voor een effectieve reiniging; hij verwijdert 6 keer meer onzuiverheden versus een handmatige reiniging.

Na de diepe reiniging volgt een verkwikkende massage met een verzachtend masker. Het masker smelt op de hoofdhuid en zorgt voor een direct aangenaam en verkoeld gevoel en het haar is zacht en soepel.

Als afsluiter een kuur, deze corrigeren aandoeningen en voorkomen terugval. Deze kuren worden met de Micronizer aangebracht, een miniatuur air compressor, waarmee elke toepassing een verzachtende werking heeft gedurende minimaal 48 uur.

Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengd met een thuisverzorgingsprogramma voor anti-haaruitval, anti-roos, een overactieve hoofdhuid die snel vet wordt en voor de gevoelige hoofdhuid.

Deze behandeling kost € 19,95 (exclusief knippen en stylen). De behandeling kan bij uw reguliere salon bezoek worden toegevoegd. U kunt hiervoor ook apart een afspraak maken. Vraag meer informatie aan onze stylisten

Hieronder een film van een behandeling bij ons in de salon

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j