HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten
Online afspraak
knippen & stylen
Ivm. de complexiteit van een kleurbehandeling
vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Volume behandeling

Meer body, meer volume, meer stevigheid voor het iedereen met dun en slap wordend haar

Hoofdhuidproblemen, futloos en dunner wordend haar zijn een groot taboe. Kérastase is al sinds 1964 hoofdhuid expert en de nummer 1 als het gaat om advies en verzorging en onderzoekt al jaren de verschillende invloeden van buiten- en binnen af op de hoofdhuid.

Zo kunnen vervuilende stoffen, stress, en de hoeveelheid wasbeurten een impact hebben op de gezondheid van de hoofdhuid. Bij Huizenaar Kappers VieCuri hebben we een nieuwe revolutionaire en professionele salonbehandeling van Kérastase.

Het bestrijden van hoofdhuidproblemen begint bij een professionele diagnose. Om de diagnose en het advies te optimaliseren werken we bij Huizenaar Kappers Viecuri met de Idiagnose; een geavanceerde tool die haar en hoofdhuid tot wel 600x vergroot. Deze Idiagnose heeft daarnaast de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens te bewaren zodat er tijdens een nabehandeling beoordeeld kan worden of de behandeling het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Of u nu last heeft van een gevoelige hoofdhuid, een vette hoofdhuid, roos of haaruitval, de Idiagnose ondersteunt ons advies en kennis.

Het haar wordt dubbel gereinigd met de Masquargil, deze zorgt voor een diepe reiniging. Masquargil is een klei reiniging speciaal om de hoofdhuid te ontgiften en welke zweet en vervuilende stofdeeltjes verwijdert. Daarbij heeft de Masquargil een koelende activering. Dit masker verwijdert 15 keer meer vervuilende bestanddelen, na het uitspoelen is het haar luchtig, schoon en klaar om gewassen te worden.

Met de Clarisonic brush (speciaal voor Kérastase ontwikkeld) en een shampoo welke past bij ieders persoonlijke behoefte wordt het haar gereinigd. Deze brush zorgt voor een effectieve reiniging en verwijdert 6 keer meer onzuiverheden ten opzichte van een handmatige reiniging.

Na de diepe reiniging volgt een verkwikkende massage met een voedend masker. Het masker smelt op de hoofdhuid en zorgt voor een direct aangenaam en verkoeld gevoel. Het geeft het haar meer stevigheid en body.

Als afsluiting een haarbooster, deze corrigeert aandoeningen en voorkomt terugval. Deze haarbooster wordt met de Micronizer aangebracht, een miniatuur air compressor. Deze behandeling heeft een verzorgende werking gedurende 48 uur. Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengd met een thuisverzorgingsprogramma voor anti-haaruitval, anti-roos, een overactieve hoofdhuid die snel vet wordt en voor de gevoelige hoofdhuid.

Volume behandeling bestaat uit:
Een diagnose, Specifique behandeling, knippen, föhnen en stylingtips om het haar voller te laten lijken

Prijs € 70,95 | 75 minuten

Nabehandeling bestaat uit:
Nadiagnose, Specifique behandeling
Föhnen en stylingtips

Prijs € 42,95 | 45 minuten

Stylen en stylingtips

Prijs € 34,95 | 35 minuten

Behandeling wordt uitgevoerd bij: 
Salon VieCuri Venlo 
Tegelseweg 210 
5912 BL Venlo 
077-3211160

Volumebehandeling 1280x800 WB TV klein

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j